Den nya tiden på www.svt.se

Publicerat den 16 November 2010 kl.13:33

Det är lätt att få känslan av att så som jag lever nu är det enda möjliga. I den mycket intressanta dokumentären “Den nya tiden”  får vi följa följa sju människor i Sverige under några år. Peter Magnusson, som har gjort filmen, har funnit sköna och kontrastfyllda typer, bland annat festfixaren i Stockholm, den pensionerade samen, den stressade storstadsmamman med 6 miljoner i lån och paret som bygger sig en stuga i skogen.

Jag såg filmen med min fru och den väckte spännande diskussioner om hur vi vill leva våra liv framöver.

Blir du nyfiken så klicka här (filmen finns tillgänglig på SVT till den 7 december).

PS. Tack Erika Wörman som tipsade mig om filmen genom en kommentar på mitt tidigare blogginlägg.

Skriv nåt här!